jueves, 3 de marzo de 2011

Parla Piqué

Gerard Piqué va parlar aquest dijous davant els mitjans en una roda de premsa en què el jugador culer no va voler fer declaracions sobre la seva vida privada, que tant ha centrat l'atenció en els últims dies després de confirmar la seva relació amb la cantant Shakira.
Pel que fa al merament esportiu, Piqué va parlar de la distància que separa ara el Barcelona del seu immediat perseguidor a la Lliga, el Reial Madrid, i ha assegurat que "encara queden dotze partits, falta molt per jugar ". "Si ara arribes i entres en una mala ratxa tornes a tenir-los aquí. Cal evitar això com sigui", va assegurar.
"Es treuen les coses de polleguera; ells estan fent una magnífica temporada. És cert que anem per davant en la Lliga, però el Madrid hi és i té per davant encara la final de Copa i la Champions", va concretar el jugador culer, que no va perdre l'oportunitat tampoc de valorar l'actitud del tècnic blanc: "Mourinho segueix en la mateixa línia des que va arribar al Madrid, és la seva estratègia i seguirà així fins al final, no variarà".


També parlem del partit contra el València

LES CLAUS

Una fallada et mata. Contra el Barça és així. El més mínim error et pot matar. Messi perdonar diverses vegades, però quan Adriano va donar a l'àrea, no va perdonar.
Anul.lar el Barça. Malgrat la derrota, el València pot estar orgullós per haver estat un dels pocs equips que ha impedit el Barça portar les manetes del partit. No va puntuar per poc.
Va faltar punteria. El València va disposar d'ocasions clares per marcar, però li va fallar la punteria. Si Pau o Soldat haguessin tingut una mica més de sort en la definició, parlaríem de res més.

AIXO ES TOT PER AVUIII ADEUUU!!!!

No hay comentarios: