martes, 15 de marzo de 2011

A tribunals la cadena COPE

El Barça demanarà a la COPE
La Cadena Cope relacionar el Barça amb possibles pràctiques de dopatge per millorar el rendiment dels futbolistes del primer equip

El Barcelona va anunciar que interposarà una demanda a la Cadena COPE per atemptar contra l'honor del club al relacionar amb possibles pràctiques de dopatge per millorar el rendiment dels futbolistes del primer equip.

La demanda es basa en la protecció del dret de l'honor i reclamació de danys i perjudicis
Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del club català, va avançar que el club ha decidit presentar davant els jutjats de primera instància "una demanda de protecció del dret de l'honor i reclamació de danys i perjudicis" contra l'esmentada emissora de ràdio.

La Cope, al programa 'El Partit de les 12' de Juan Antonio Alcalá, ha informat, citant fonts del Reial Madrid, que el club blanc no entenia que el Barcelona treballés amb metges de "dubtosa reputació" i que estava disposat a demanar a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que es realitzin controls antidopatge "seriosos" a la Lliga Espanyola.


Sens va un dels millors.

"Són sis anys de moltes coses i molts títols amb gran alegria i en una ciutat meravellosa amb una afició que em va acollir de manera impressionant. Espero que el Sevilla segueixi el seu camí sent gran i estaré al Brasil com a aficionat gaudint", ha subratllat 'O Fabulós '.

"Espero que el Sevilla segueixi el seu camí sent gran i estaré al Brasil com aficionat gaudint"
Luis Fabiano es queda del seu pas per Sevilla amb "infinitat de coses", encara que va tenir el "moment especial" de marcar el primer gol de la final de la Copa del UEFA davant el Middlesbrough el 2006, un dia en que va començar "a agafar confiança "i ser el Luis Fabiano que tots volien. "Mai oblidaré els sis anys que he passat a la ciutat i crec que tornaré amb la intenció d'estar sis mesos al Brasil i altres sis a Sevilla", ha assegurat el brasiler.

El brasiler ha considerat que no ha estat el "salvador" del Sevilla, ja que ha compartit plantilla amb "grans jugadors"que han aconseguit "gols importants ".
No obstant això, es queda amb el mali Frederick Kanouté: "Un gran company i molt especial que m'ha ajudat molt i amb qui he format una dels millors parelles del futbol mundial ".




Tambe volia motrar les meves condolencias a tots els afectats per les degracias qu estan succedint en Japo, sobretot demanarlis que tinguin molta força i que ho superin lo mes aviat posbile.

No hay comentarios: