jueves, 10 de febrero de 2011

España 1 - Colombia 0

Avui toca parlar de la seleccio.
Començarem parlant del un dels millors jugadors de la historia, al qual el Santiago Bernabeu va rendir homenatge ahir al ser usititut per Jesus Navas.
Andrés Iniesta és un d'aquells futbolistes que quan ho veus per televisió jugant un partit et encanta, però quan ho pots gaudir en directe en un estadi t'enamora. El Bernabéu també es va rendir als seus peus després de ser el millor en l'Espanya - Colòmbia.

El que en principi havia de ser un passeig per a l'equip del Marquès de Del Bosque es va convertir en una trampa. Un equip valent i amb ganes d'agradar als milers de colombians residents a Espanya va posar les coses difícils. No va ser fàcil crear ocasions, no va ser fàcil arribar a la porteria de Ospina i no va ser fàcil fer gol.
Mai va faltar el toc i tampoc la paciència, però el centre del camp format per Busquets, Xabi Alonso i Xavi va ser incapaç de moure amb facilitat a la Selecció, que es va convertir en un equip massa previsible, al qual només Iniesta, ovacionat pel Bernabéu quan va abandonar el camp, i Pedro.

Es van defensar sense grans complicacions els colombians i tan còmodes es van sentir que van provar sort en atac. Primer va impedir el gol Casillas, inspiradíssim en un mà a mà amb Abel Aguilar, i després va ser la torpeza d'Armero el que ho va evitar. Se'n va anar de tots els que li van sortir al pas, deixant a Albiol per terra ja Busquets descol.locat, i quan es va veure davant de Casillas va esmolar la puntera i va enviar la pilota ben lluny de la porteria.
En general no va ser un dels millors partits de la seleccio pero encara aixi vam conseguir guanyar.
Es una vitoria que ens dona confianza i encara que es aviat, ja es hora de anar preparant-nos per a la Eurocopa de 2012

No hay comentarios: