martes, 15 de febrero de 2011

Es retira un dels millors, Ronaldo

"Ha estat una cursa bonica, meravellosa, emocionant ... Amb moltes derrotes i infinites victòries. He fet molts amics i me'n vaig, crec, sense cap enemic". Així va començar Ronaldo, amb la veu entretallada, el seu comiat del futbol professional en una roda de premsa a Sao Paulo.

"Estic preparat per a seguir, però he d'assumir una derrota"
L'astre brasiler de 34 anys va anunciar ràpidament el motiu de la seva retirada, un motiu conegut però que mai abans havia relatat així. "Quatre anys enrere, al Milan, vaig descobrir que patia un problema anomenat hipotiroïdisme que desaccelera el metabolisme. Per controlar aquest problema havia de prendre unes hormones que en el futbol no estan permeses per dopatge".

Amb aquestas paraules va anunci ala seva retirada Ronaldo Luís Nazário de Lima mes conegut com Ronaldo

Ames d’això em de parlar sobre el partit del Barça el qual va quedar 1 a 1 contra l’Almeria.

El Barça no pot amb els guerrers de Preciado
El Barcelona va veure tallada la seva ratxa triomfal per la Lliga en topar-se amb els guerrers de Preciado i amb un Molinón ple de gom a gom. Amb les idees molt clares, un malbaratament físic impecable i una organització perfecta sobre el terreny de joc, els asturians van frenar als de Guardiola i els van obligar a treballar durament
EscucharLeer fonéticamente

I com no, la noticia de que la Selecció Española de futbol a estat nombrat equip de l’any
Espanya, campiona del món i d'Europa, va aconseguir el 2010 el títol de "Equip de l'Any" de la FIFA per tercera vegada consecutiva després de mantenir al capdavant de la classificació d'aquest organisme, seguida d'Holanda, subcampiona, i d'Alemanya, que ha desbancat al Brasil del tercer lloc.

L'última classificació de 2010 facilitada avui per la FIFA reflecteix el domini dels finalistes del Mundial de Sud-àfrica 2010 amb Espanya al capdavant, amb 1.887 punts, per davant d'Holanda, amb 1.723, selecció que ha protagonitzat el major progrés de l'any.

Dins del grup dels deu primers, la principal variació l'experimenta Alemanya, que puja un lloc per a situar-se en tercer lloc en detriment del Brasil, al costat de Croàcia i Egipte que intercanvien les seves posicions. Croàcia, que era novena, és ara deu i Egipte, que tancava el grup de deu, avança als croats

No hay comentarios: