jueves, 21 de octubre de 2010

Partit de Champions

El Barça gracies als dos gols de ahir de Messi ja lidera el seu grup.
No va ser precisament el millor partir dels culés peró van tindre un par de jugadas molt bones.
Els homes de Pep no ho van fer mal peó encara aixi no arriba a ser ni la ombra del barça de les sis copes.
Anem ara amb la evaluacio dels jugadors.

Pinto: Va ser el seu primer partit en Champions amb el Barça, peró no va ser el primer de la seva carrera ja que amb aquell ''super Celta'' de l'any 2002-2003 va fer el seu debut com a porter a la maxima competicio.Va fer un partit bastant complet.

Alves: Com sepmre incansable pujan per la banda sempre que podia i ajudant amunt.

Pique: Va ser el Pique de sempre molt fort a la defensa y amb alguna pujada a l'atac. Va fer un bon partit.

Pujol: El capita ja per exelencia de la blaugrana va ser el capita de sempre, molt fort en defensa com es ell i amb pujadas als centres.

Abidal: Va ser tota una sorpresa ver-ho tan ofensio acostumat a ver-ho sempre a la seva banda a la defensa i nomes pujant lo jus i necesari, ahir no va ser el de sempre i va ser un Abidal molt mes ofensiu.

Mascherano: L'argenti va fer el seu millor partit com a blaugrana, perfecte a la defensa i molt complet a la circulacio de la pilota.

Busquets: No va ser el seu millor partit, parcticament no va apareixe, a la segona part va tindre mes protagonisme i va formar un contraatac amb una accio de crack.

Maxwell: EL brasiler va fer una molt bona priera part, va estar molt atent a l'atac amb dos molt bonas oportunitats de gol que no va poder aprofitar, va ser una sorpresa ver-ho en atac ja que sol ser com Abidal es sol tanca a defensa i nomes pujant lo just i necesar-hi.

Iniesta: Crec que no cal dir-hi res, va ser el crack que es, va estar brillant com sempre i va ser '' l'Andresito '' que ens te acostumat a veur-he.

Villa: Lo de l'asturia comença a ser una mica preocupant, ja que juga bé els balos, presiona en defensa, ho fa molt bé en atac pero no aconsegeix marcar. Un altre partit mes sense marcar '' el guaje '' .

Messi: Que podem dir del millor jugador del mon?. Va ser el goleador de sempre va jugar fantastic encara que jo crec que aura de pasar mes la pilota per poder intentar fer mes ocasions de gols, encara aixi va ser el goleador i fantastic Messi al que estem acostumats.

Pedro: Va ser l'electric Pedrito de sempre, va obrir les bandes i va donar profunditat al joc.

Xavi: Va sortir quan l'equip semblava navegar sense rumb i el va endereçar en un minut. Un crack

Keita: Va jugar els ultims minuts del partit. Va fer el seu partit numero 100 amb la camiseta del Barça.

El Barça va jugar un partit bastant complet encara qu com ja e dit abans no es el Barça de les sis copes ni de lluny.
Va tindre tambe molta sort amb un error de el jugador del Copenhagen, Santn perque tenia tot el camp per a ell sol i es va parar pensant que era fora de lloc, va ser una bonisima oportunitat desperdiciada de l'equip danes.

En resum un partit amb bastants ocasions pels dos equips pero que al final es va portar el conjunt de casa el F.C Barcelona posanse aixi com a lider del seu grup i esperem que aqueta posicio continui fins a que finalitzi la fase de grups.

No hay comentarios: