jueves, 3 de junio de 2010

Despres de molt de temps...

Bueno despres de molt de temps torno a fer una nova entrada. En aquest temps an passat moltes coses com per exemple que el Barça a guanyat una altra lliga, que el delanter centre David Villa a fitxat pel Barça i que aquest any hi ha 8 jugadors cules a la selecció entre ells els debutants am ''La roja'' Pedrito i Victor Valdes.O com olvidarnos de la desafortunada eliminacio del bará a la Champions League contra L'Inter de Mourinho.
O que el Sevilla va guanyar la Copa del Rey
La proxima temporada te pinta de que sera molt molt apasionant ja que el nostre amic i molt estimat per la afició cule, Jose Mourinho es el nou entrenador del Real Madrid. Ja se que encara queda molt per veure el primer Barça-Madird de la temporada pero Ja hi ha molts aficionats del futbol que esperan impacients que arribe el dia del gran duel dels millors equips del mon.
Hi ha rumors que L'ex cule Francesc Fabregas torni aquesta temporada al equip on es va formar i del que es va anar ben jove al encara el seu club actual l'Arsenal. Els rumors diuen que l'equip condal ja a fet una oferta per Fabregas i que aquesta oferta no supera el 40 milions de euros.
En torn al mercat de fixatxes d'estiu s'estan remorejant moltes cosses com també que Mou vol fitxar al internacional amb brasiler Maicon o que també vol a Gabi Milito pero com a opinió personal jo crec que amb la plantilla que te el Real Madrid podria fer una molt bona temporada sense necessitat de fitxar a ningun jugador.

Bueno aquesta entrada no sera nomes de la lliga BBVA també sera sobre el Mundia de Sud Africa que es a lo que dedicare aquest espai duran l'estiu al Mundial que esperem guanyi l'actual campio de l'Eurocopa la nostra selecció de Española.
Aquest any partim com a actial favorit al Mundial i no nomes per ser els actuals campions de l'Eurocopa no sino també perquè tenim una de les millors plantilles del mon amb el millor porter del mon Iker Casillas.
A agut molt de devat en aquest tema de la porteria si era millor Casillas o Valdes pero jo crec que aqui no hi ha discusio i ara per ara Casillas es mereix ser el porter titular de ''La roja'' sobretot perquè Valdes avui a debutat contra Corea i no crec que amb un partit nomes de experiència amb la seleccio ja alli de ser el titular.

I fins aqui la meva entrada apartir de ara les entradas noves seran mes dedicades a la seleccio i al mercat de fixatxes.

Espero que hos agi agradat!!
Adeuuu!!!

No hay comentarios: