jueves, 14 de enero de 2010

Partit contra el Sevilla

El Ramón Sánchez Pizjuán, un Sevilla brillant i un Palop prodigios van fer realitat lo que semblava imposible als ultims tiemps, acabar amb el Barcelona de Guardiola, que es va despidir de la Copa del Rey amb molt honor. El gol de Xavi a Nervión no va ser suficient per aconseguir un bitllete a quarts de final, per lo que el Barça va lluitar com ningú.
Palop va estar impecable com sempre que el necesita el seu equip. Anit es va a tornar a posar el seu tratje de superman com al partit contra en Donesk quan va marcar el gol que li va donar la victoria al seu equip. Anit un Palop va tindre unes de les seves millors nits per no dir la millor.
L'altree cara de la moneda va ser Ibrahimovic que va fallar 2 ocasions de gol, una de ellas la mes clara va aser a porteria buida, el delanter no va tindre la seva nit.
El Barça va lluitar amb totes les seves forces, al minuto 56 Xabi, nombrat uns del millors jugadors espanyols del mon, va marcar el gol de la victoria pel vigent campio, però aquest gol no va ser sufficient per a poder pasar a cuarts de final de la copa del rey.
Va ser una merexida victoria de l'equip blaugrana però a la porteria rival, es va trobar a un Palop impecable que no va deixar a l'equip de Pep que poges pasar a la segunt ronda.

No hay comentarios: