jueves, 17 de diciembre de 2009

Partit 1-3 frente a l'Atlante

Bueno dons com podeu veure en pel titul avui parlare de partir del Barça al mundialet de clubs contra L'Atlante.
El partit va empeçar bastant malament pel barça contant que al minut 5 Villar va sacar de porta el balo en llarc no el va poder controlar ningun jugador del Barça y Rojas feia 1-0 a favor de l'equip Mexica.
El partit va transcurrir bastant tranquil amb Messi a la banqueta fins que al minut 33 un centre de Xabi Hernandez ell va toca Yaya Toure y Busquets estava al refus per marcar el 1-1, el partit es començava a calentar.Els 2 equips van anar al descans amb l'empat al marcador.
El principi de la segona part no va tindre molta emocio, al 5 minutos de comneçar el segon temps va entrar l'actual balo d'or, Lionel Messi que nomes sortir al terreny de lloc li van bastar 3 toc amb el balo per marcar, despres d'una gran asistencia de Ibrahimovic com diria el gran paeriodista que fa poc que ens va deixar el gran Andres Montes, l'argenti va fer un gran tici taca pero marcar un gran gol amb un gran jugon.
El 1-3 va ser historic per a un petit gran jugador com es Pedrito o com alguns li diuen ara Don Pedro que ja forma part de l'historia del futbol sent l'unic jugador de l'historia que a sigut capaç de marcar en 6 competicions en 1 any, encara que Don Pedro putse no es l'unic que fa historia aquest any perque si el barça gana el mundilet de clubs tambe ara historia sent l'unic equip en ganar les 6 competicions en un any.
El gol de Pedro va ser amb l'asistencia de Andres Iniesta que se la va deixar facileta perque marques el canari.