jueves, 27 de enero de 2011

Final asegurada

Hola cules bueno i no cules avio desprès de moltísim temps sense publicar res avui tocava sobretot perquè vam tornar a golejar encara que sigui en la copa del rei.
El partit abans de començar ja tenia un clar favorit, crec que no cal dir qui era.
El partit va tenir un domini absolut. Nomes veure el resultat final això ja es podria predir.
El barça al primer quart d’hora ja guanyava 3-0 gracies als dos gols de Messi i un de ‘’El guaje’’ Villa.
L’equip de Pep va sortir a per totes desprès el primer minut, no va sortir ni amb confiances ni amb prepotència desprès de haver-hi guanyant a l’Almeria en el partit anterior per 8-0.
Pedrito i Keita van posar la guinda al pastel el parit amb un gol cadascun.
El partit no va ser un partit a mort per els dos equips ja que L’Almeria es va quedar mes que res tancat a la seva area i pujava i pressionava lo just i necessari, encara així no li va servir de molt.
Va haver uns minuts en la que les faltes eren reiterades i en la que va anar de poc que lesionaran a Xavi, o a Messi que desprès de un cop a la cuixa del que es va esta adolorint-se durant uns minuts.
El partit d ela final segurament serà entre el R.Madrid contra el F.C.Barcelona.
Jo crec que serà una final de las mes emocionants que em tingut en molts anys i mes si el Madrid juga amb ganes de venjança per la maneta que li va fer el Barça al Camp Nou.
En resum penso que aquesta final donarà molt que parlar, però encara es una mica aviat perquè queda el partit de tornada de la semifinal el Barça ja es un clar equip per la final desprès del 5-0 però el dubte esta en l Madrid perquè nomes va quedar 0-1 contra el Sevilla en el Ramon Sanchez Pizjuan, encara queda per veure lo que farà en l partit de tornada.

No hay comentarios: