jueves, 11 de marzo de 2010

Eliminacio R.Madrid a la Champions League

A la sexta tampoc va anar la venzuda
Bueno ya se que aquest el el blog del Barça peró crec que es important parla sobre l'eliminacio del Real Madrir a la lliga de campions.
Lequip balc no va jugar malament fins al minuto 5 que va marcar Cristiano Ronaldo.
Sembla que el gol de portuges va donar confiança a Madrir, tanta, que l'equip desde el gol no semblava el Madrid dels ultims partits.
Els nois de Pelegrini no jugavan bé i l'equip françes, cada vegada s'apropava amb mes perill a la porteria de Casillas.
Higuain va desperdiciar una oportunitat clarisima de gol davant de la porteria i sense porter pero el xut de l'argenti es va estrella al pal. Aquest gol fos significat el 2-0 i la clasificacio casi asegurada del R.Madrid.
L'equip frances semblava que cada vegada es fes mes fort y anava creixent pero moments. Estava clar que l'empat arribaria aviat.
Al minuto 75 Pjanic va marcar el gol decisiu per eliminar a l'equip blanc, despres de una combinacio entre Delgado i Liandro, Pjanic va fer que l'equip tornesi a dir adeu a la Champions League
Podria dir sense po a quivocarme que va se una de les pitjos actuacions del Madrid a la Campions no pel joc que va fer sino per actitud qu va tidre apartir de marcar al minut 5 desde quest gol els 85 minuts restants el Madrir es va reaxa molt i aixo va fer que per la seva culpa i de la seva actitud conformista e individualista de molts dels jugadors es quedesin sense opcions a conseguir la tantas vegadas mencionada Champions League
Un altre any que l'equip de galactic que fa Florentino Perez no aconsegueix la desitjada Copa de Campions de la qual el vigent campio es el Futbol Club Barcelona el qual jugar la semana proxima contra l'Esttutgar al Camp nou